HAVANA                COCKTAIL             SERVICE

           Kubai koktélok            bárhol, bármikor!

MENÜ

HAVANA SHOW

  

„TÜZES KUBAI TÁNCOSOK, FORRÓ KUBAI DALLAMOK ÉS EREDETI KUBAI KOKTÉLOK”

 

 

JUANITA ÉS TANÍTVÁNYAI

 

Juanita Borcelá egy igazi unikumnak számít a világ Salsa életében. A Kubában született hölgy számos rokona, testvére és unokatestvére bizonyította már, hogy a Salsa az egész világon folyamatosan hódítja meg a táncra éhes emberek szívét. Juanita valami hasonlót szeretne. Megismertetni minden kedves érdeklődőt a tánc igazi gyökereivel.

 

„Hisszük és gondoljuk, ezt a táncot igazán csak az tudja átadni társainak, aki valóban abba a világba született bele, aki déd-nagyszülei óta szinte csak ebben a stílusban nevelkedett, akinek minden napjait a Salsa járta át!”

 

2006-ban megalakította az "Aché Latino" táncegyüttest. A formációban az állandó tagok mellett vendég táncosok is fellépnek. Menedzseli és egyben koreografálja a táncprodukciókat.

 

A HAVANA SHOW-ban három kubai táncosnő, valamint egy kubai táncos fiú szórakoztatja a közönséget, valamint tánctanítást tartanak a vállalkozó szellemű közönségnek.

 

 

HUGO SÁNCHEZ

 

Zenekarvezető, zene- és szövegíró, énekes. A legismertebb kubai nemzeti fesztiválon Santiago de Cuba-ban duóként nyertes. Olyan ismert előadókkal szerepelt együtt, mint Eliades Ochoa (Cuba), Grupo Turquino (Cuba), Donato Poveda (Cuba), Son 14 (Cuba), Patrizio Buanne (Olaszország), Fiesta együttes (Magyarország), Bon-Bon zenekar (Magyarország), Király Linda ( Magyarország), Romantic (Magyarország), TNT (Magyarország), Erox Martini és Kozso (Magyarország).

Magyarországot képviselte két alkalommal a legnagyobb karibi fesztiválon Santiago de Cuba-ban. 1996-ban alapította meg saját zenekarát, a Café Latino-t.

 

 

A HAVANA SHOW-ban Hugo Sánchez forró latin dallamokkal teszi színesebbé az estét. Gyönyörű hangjával énekli el a leghíresebb kubai és karibi dalokat, mellyel felejthetetlen élményt biztosít.

 

 

HÉCTOR SÁNCHEZ

 

A Havana Koktélbár kubai bármixere. Tizenöt éve az eredeti koktélkészítés elkötelezett híve. Olyan híres havannai bárokban szerezte a tapasztalatát, mint az El Floridita, La Torre, 1830 Étterem, Tropicana Étterem és Kabaré. Emellett Venezuela fővárosában, Caracas-ban, Margaritha-szigetén és a mexikói Veracruz-ban is fejlesztette koktéltudását. 13 éve él Magyarországon, jelenleg Kecskemét belvárosában, a Havana Koktélbárban készíti a színesebbnél színesebb, a finomabbnál finomabb italkompozíciókat.

A híres kecskeméti bálok és nagyobb események rendszeres résztvevője, ahol közkedvelt a vendégek körében. Esküvőkön, céges rendezvényeken, családi összejöveteleken a korlátlan koktélfogyasztást az est fénypontjaként emelik ki.

 

A HAVANA SHOW-ban biztosítjuk a folyamatos koktélszolgálatot. A leghíresebb kubai kevert italokkal, koktélbemutatóval tesszük élménytelivé az estét. Garantáljuk, hogy a rendezvény legkedveltebb helye a koktélpult lesz.

 

ÁRAJÁNLAT ELŐZETES EGYEZTETÉS ALAPJÁN!

VÁRJUK JELENTKEZÉSÜKET!

 

Referencia linkek:

http://kecskenet.hu/hun/sa_hirek/i_cool_15/i_karnevali_hangulat_a_latin_esten_13688/t_Karnev%C3%A1li%20hangulat%20a%20latin%20esten/index.html

 

http://www.baon.hu/galerialp/27602

 

http://kecskemetilapok.hu/hun/sa_hirek/i_kultura_25/i_karnevali_hangulat_a_latin_esten_13688/t_Kult%C3%BAra%20-%20Karnev%C3%A1li%20hangulat%20a%20latin%20esten/index.html

 

http://kecskenet.hu/hun/sa_hirek/i_archiv_50/i_bar_mixer_sosem_koktelozik_5011/t_B%C3%A1r%20mixer,%20sosem%20kokt%C3%A9lozik/index.html

Asztali nézet